Massasje

 

Hva gjør en massør?

Ved bruk av terapeutisk massasje (klassisk massasje, Svensk Massasje, triggerpunktbehandling og tøyninger) løser vi opp i spenningene som er i musklene og bindevevet rundt. Terapeutisk massasje kan brukes på de fleste muskulære problem og smerter. Massasje er også gunstig som forebyggende behandling. Holder du muskulaturen din i orden med trening og noe massasje, så tåler du mer i det daglige av både stress og fysiske påkjennelser.

Vi har muskelterapeuter som jobber på klinikken der hovedfokuset blir på smerter og ubehag. Dette kan komme fra stress og feil bruk av kroppen. Da vil spenninger bygge seg opp i muskler, og etterhvert trenger man massasje.

Vi har også bedriftsmassasje. Her jobber vi for å få ned sykefraværet med å være tilstede å gi massasje forebyggende.

Forebyggende massasje

Alle har kjent muskler som blir gradvis stivere over tid, enten pga stress eller feil belastning. Hvis man kommer til massasje noen få ganger i året, vil man kunne massere ut disse spenningene før det bygger seg opp og blir til noe mer. Dette har de fleste god effekt av enten du trener mye eller lite. Massasje og muskelterapi er bra for alle!

 

 

Trykk på den røde “Bestill time” knappen eller ring oss idag for en konsultasjon tlf. 47 29 17 14

Bestill Time – 47 29 17 14